Gå till innehåll
Jössefors IK

Påskpromenad

Jössefors IK anordnar årliga påskpromenader på långfredagen. Det är ett härligt evenemang med tipspromenad och servering, men också andra spännande inslag. Läs mer om våra tidigare påskpromenader nedan.

påskpromenad

Påskpromenad 2022

I år blir det äntligen enligt tradition på Långfredagen, 15 april! Start och mål vid Tiger Arena. Både vuxen och barnfrågor.

Det kommer finnas servering med kôlbulle m.m. vid start/mål. Även station med servering utefter den längre sträckningen.

De två sträckningarna i år är Koppsängsturen, 6 km, och Gilserudsrundan, 1,5 km. Båda går på mestadels asfalt och lite grus. Det går även att cykla banorna om man vill.

Första pris delas ut i båda klasserna!

Startavgiften är 30:-/vuxen. 15:-/barn.

Vid start/mål kommer även laman Gabriel och hans vänner på besök.

NYHET FÖR I ÅR ÄR PÅSKCUPEN I FOTBOLL!

På Tiger Arena kommer PÅSKCUPEN att spelas mellan kl 9-13. 5-manna herrfotboll, med korta 15 min matcher. Minst fyra matcher/lag garanteras. Anmälningsavgift 50:-/per person. Kontakta Jose för mer info och anmälan 070-939 74 43.

Kl 14 tar barnen över och spelar Voltafotboll i sann FIFA-anda med korta matcher. Samla ihop ett kompisgäng på 6-8 personer som bildar lagen. Anmälan 50:-/per person. Är du som barn medlem i JIK spelar du gratis.

Åldrar 10-13 år. Lagen kan vara mixade tjej/kille. Alla anmälda lag ska ha enhetliga kläder och benskydd. Vi vill ha en vuxen kontaktperson samt födelseår på spelarna. Vill du anmäla ett lag eller har frågor? Maila skerijossefors@hotmail.com

Publicerad: 2022-12-13

Senast uppdaterad: 2022-12-30