Gå till innehåll
Jössefors IK
Jössefors IK

Nytt kapitel!

"Nåt för alla" konceptet växer!

I vintras hade vi nygammal premiär för skidor och igår var det dags att bredda ytterligare. MTB-tracken som vi bygde i fjol höst hade igår besök av våra EGNA MTB-juniorer vilka gjorde sin första träning på banan. Pefekt väder och två entusisatiska tränare gjorde kvällen till nåt som gav både barnen och tränarna mersmak (det skymtades tom en o annan förälder på cykel), ideérna hur man kan förbättra anläggningen flödade så det känns verkligen som att cykling och JIK har hittat varandra!

bild

Publicerad: 2018-05-19

Senast uppdaterad: 2022-12-30

Författare: Kristin Carlström

Besöksadress

Forshälla Idrottsplats

671 60 Arvika

Postadress

Jössefors IK, Spelmansvägen 1
671 50 Arvika

Kontakta oss

skerijossefors@hotmail.com