Gå till innehåll
Jössefors IK
Jössefors IK

Landsbygdsstöd till Jössefors IK

Det var rekordstort intresse för det dubblade landsbygdsbidraget 2023 - 21 föreningar och utvecklingsgrupper fick sina ansökningar helt eller devis beviljade. Det årliga landsbygdsbidraget ska främja näringslivsåtgärder och platsutveckling på landsbygd. Vid Kommunledningsutskottets möte den 9 maj fördelades en miljon kronor till föreningar och utvecklingsgrupper i bidrag till landsbygdsutveckling 2023.

Jössefors IK fick bidrag om 70 000 för utveckling av området kring pumptrackbanan.

Jätteroligt och vi ska se till att förvalta det väl!

Läs nyheten här: https://www.arvika.se/kommunochpolitik/pressochinformationsmaterial/nyheter/nyhetsarkiv/enmiljontilllandsbygdsutvecklingfordelades.3471.html Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-05-10

Senast uppdaterad: 2023-05-10

Författare: Elin Balkåsen

Besöksadress

Forshälla Idrottsplats

671 60 Arvika

Postadress

Jössefors IK, Spelmansvägen 1
671 50 Arvika

Kontakta oss

skerijossefors@hotmail.com