Gå till innehåll
Jössefors IK
Jössefors IK

På gång i klubben!

Ett spännande samarbete inlett mellan JIK - Motion och spelföreningen SPARV!

I januari hade vi vårt första möte med SPARV Länk till annan webbplats. vilket gav oss mer än vad vi hoppats på. Idag satte vi oss och fortsatte "spåna" på våra ideér. Men vad har en spelförening och en idrottsklubb gemensamt? En hel del skulle det visa sig! Hoppas att vi under våren och sommaren kan förvekliga några av ideérna. En aktivitet som vi kommer prova på under våren sommaren -17 är JUGGER, en aktivitet som vi förklarar enklast genom ett youtube-klipp https://www.youtube.com/watch?v=u7ILHf5hRiw Länk till annan webbplats.

Intresserad av att testa kontakta oss på facebook: facebook.com/skerijossefors/ Länk till annan webbplats.

eller mail: skerijossefors@hotmail.com

Publicerad: 2017-03-10

Senast uppdaterad: 2022-12-13

Författare: Kristin Carlström

Besöksadress

Forshälla Idrottsplats

671 60 Arvika

Postadress

Jössefors IK, Spelmansvägen 1
671 50 Arvika

Kontakta oss

skerijossefors@hotmail.com