Gå till innehåll
Jössefors IK
Jössefors IK

Påskpromenaden 2020

Årets promenad blev lite annorlunda mot föregående år. Istället för traditionsenliga plan A, fick vi även hoppa över plan B och gå ner till plan C för att kunna genomföra promenaden. Det blev en promenad som sträckte sig över hela helgen!

Roligt att det var personer som gick under helgens alla dagar! Kanske något vi ska fortsätta med även när det blir säkert för corona?

I vanliga fall brukar vi vara inne på Jössefors skola med servering och diverse försäljning. I år fick det alltså bli plan C, med promenad Långfredag-Påskdagen och utan någon servering eller försäljning. En annan nyhet var att tipsrundan även gick att genomföra digitalt, via appen GPS Quiz.

Ett uppskattat inslag i dessa tider fick vi höra från många deltagare!

påsk

Publicerad: 2020-04-15

Senast uppdaterad: 2022-12-30

Författare: Kristin Carlström

Besöksadress

Forshälla Idrottsplats

671 60 Arvika

Postadress

Jössefors IK, Spelmansvägen 1
671 50 Arvika

Kontakta oss

skerijossefors@hotmail.com